Akciós Enzimes béldaganatszűrő székletteszt 20 db-os csomag ScheBo® Tumor M2-PK™

300000 Ft 270000 Ft

Készleten

Enzimes béldaganatszűrő székletteszt akciós 20 db-os csomagban

Schebo® Tumor M2-PK™ Székletteszt

A béldaganatszűrés új, fájdalommentes lehetősége, melyet laikus pácienseknek is ajánlunk. Először Németországban, 2004-ben vezették be az eljárást. Magyarországon 2008-tól érhető el a Sunmed Kft. jóvoltából.

 

 

Gyártók: , Cikkszám: SUN001X20 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Enzimes béldaganatszűrő székletteszt akciós 20 db-os csomagban – Otthoni mintavétel laboratóriumi lelettel

Schebo® Tumor M2-PK™

A béldaganatszűrés új, fájdalommentes lehetősége, melyet laikus pácienseknek is ajánlunk. Először 2004-ben, Németországban vezették be az eljárást. Magyarországon 2008-tól érhető el. Székletvizsgálatról van szó.
A vizsgálat elvi alapja az, hogy a daganatok anyagcseréje eltér a normális sejtek anyagcseréjétől, és ennek egyik jele az, hogy nagy mennyiségben termelnek egy tumor M2-PK nevű enzimet. Ezt az enzimet a daganat bocsátja ki magából, és az kiürül a széklettel. A székletből egy immunológiai eljárással ezt az enzimet mutatjuk ki.

Az Enzimes béldaganatszűrés® teljesítménye kiváló.  A béldaganatok lassú kialakulása miatt érdemes az Enzimes béldaganatszűrést évente megismételni. Az ismételt vizsgálatokkal a biztonság egyre növelhető.

Megrendelés esetén az ügyfél postai küldeményként kapja meg az egységcsomagot, amelynek a díját a küldemény átvételekor kell kiegyenlíteni. Van lehetőség átutalással is fizetni.

A teszt dobozain, illetve a csomagolásban található tájékoztatóban fel van tüntetve a székletminta beküldési határideje. Felhasználás előtt ezt a dátumot kérjük ellenőrizzék! Lejárt beküldési határidő esetén kérjük hívja fel ügyfélszolgálatunkat, hogy tájékoztassuk a lehetőségeiről. Telefonszám: 06/30/865-7792

Mit tartalmaz egy enzimes béldaganat szűrőteszt egységcsomagja?

1 db mintavételi cső, 1 db használati útmutató, 1 db díjmentesen feladható, megcímzett postai boríték a minta beküldéséhez, 1 db tájékoztató és 1 db visszaküldendő lap

Az akciós csomag 20 db tesztet tartalmaz!

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A válaszboríték feladása csak magyarországi postahivatalokban lehetséges! Külföldről ne indítsanak laboratóriumunk felé válaszborítékot, mert a székletminta biztosan nem lesz vizsgálható a szállítás elhúzódása miatt. Jelezzük, hogy csak magyar postacímre áll módunkban leletet küldeni.

MINDEN ÉV DECEMBER 15. ÉS JANUÁR 5. KÖZÖTT SZABADSÁGOLÁSOK MIATT AZ ENZIMSZINT MÉRÉSEK SZÜNETELNEK. KÉRJÜK, EKKOR NE KÜLDJENEK BE MINTÁT VIZSGÁLATRA!

Az egész folyamat során a forgalmazó az adatvédelmi szabályok betartásával jár el.

Mikor nem alkalmazható ez a vizsgálat?

Híg, hasmenéses széklet nem alkalmas vizsgálatra! A belek gyulladásos betegségei, például colitis ulcerosa, Crohn betegség vagy bármilyen más hasmenéses betegség esetén a teszt pozitív eredményt adhat.  Ilyen betegségek fennállása esetén a teszt elvégzését nem ajánljuk.

Mi a teendő, ha emelkedett enzimszint eredményt kap a páciens (pozitív lelet)?

Ebben az esetben jelentős esélye van annak, hogy a vizsgált személy vastagbél, végbél szakaszán jóindulatú, vagy – kisebb valószínűséggel – rosszindulatú daganat van jelen. Pozitív leletet ad a belek gyulladásos állapota is. A jóindulatú daganatokat (polypokat) is diagnosztizálni kell, mert legtöbbször ezek válnak évek alatt rákos daganattá. Az ilyen lelettel mindenképpen szükséges a háziorvost, kezelőorvost felkeresni, mert az emelkedett enzimszint okát fel kell tárni.  Ebben az esetben vastagbéltükrözés vizsgálat elvégzése szükséges.

A kombinált, 2 az 1-ben enzimes béldaganatszűrő gyorsteszt esetében az M2-PK enzimszint mellett a székletben található rejtett vér (Hb) ellenőrzésére is van lehetőség. (Professzionális felhasználásra)

Az ár 20 db vizsgálatra vonatkozik. ÁFA-tartalom: 5%.

 0197

 

Ezek is érdekelhetik...