Kombinált enzimes béldaganatszűrő gyorsteszt (ScheBo® M2-PK™ 2 az 1-ben Quick M2-PK + Hb)

15300 Ft

Készleten

A ”ScheBo® M2-PK 2 az 1-ben (M2-PK + Hb)® Quick gyorsteszt enzimes béldaganatszűréshez” béldaganatok azonnal kivitelezett szűrésére szolgál.

A kombinált teszt a egykomponensű (székletvér vagy M2-PK)  teszteknél nagyobb hatékonysággal jelzi a korai, vérző vagy nem vérző bélpolipok jelenlétét.

 

Leírás

Kombinált  (M2-PK + Hb) enzimes béldaganat szűrő gyorsteszt professzionális használatra

A ScheBo® 2 az 1-ben M2-PK + Hb™  Quick gyorstesztegy vizuálisan értékelhető immunkromatográfiás eszköz, mely gombostűfejnyi székletmintából az M2-PK és humán hemoglobin (Hb) meghatározás céljára szolgál(IFOBTEz a két eljárás együtt magas érzékenységgel alkalmas a béldaganatok korai szűrésére. Az M2-PK vizsgálat fajlagossága 79%, érzékenysége pedig 83 %.

 In vitro diagnosztikum. Professzionális felhasználásra. A tesztet egészségügyi szakszemélyzet végezheti el.

A felső tápcsatorna vérzéseinél nem ad pozitivitást a teszt. A pozitív eredmény bélpolipokra, béldaganatra, akut illetve krónikus gyulladásos bélbetegségekre illetve más emésztőrendszeri betegségekre, illetve a székletben humán vér jelenlétére utal. A teszt elvégzéséhez 15 percre van szükség.

Minőségbiztosítási okok miatt ezt a tesztet nem áll módunkban cserélni vagy visszavételezni a kiszállítás után. Kérjük, ezt vegyék figyelembe a megrendeléskor! 

Az ár 1 db tesztre vonatkozik és  az ÁFA-t tartalmazza (5%),

 0197

További információk

Tömeg 0.1 kg

Ezek is érdekelhetik...