Hasnyálmirigy funkciós gyorsteszt reagenssel (ScheBo® Pancreas Elastase 1 Quick)

15300 Ft

Készleten

Az Enzimes Hasnyálmirigy Funkciós Gyorsteszt Reagenssel (ScheBo® Pancreas Elastase 1™ Quick Gyorsteszt reagenssel) egy fájdalommentes, 15 perc alatt elvégezhető és vizuálisan értékelhető immunkromatográfiás eljárás a pancreas elastase 1 (PE-1) azonnali kimutatásához. Kis mennyiségű székletmintából azonnal és könnyen elvégezhető a teszt.

A teszt eredményét nem befolyásolja az elfogyasztott táplálék, ezért a székletminta vétele előtt nincs szükség diétára. A ScheBo® Pancreas Elastase 1 Quick Gyorsteszt érzékenysége 92%, a specifikussága 94%.

Professzionális teszt. Ezt a terméket csak egészségügyi szakdolgozók végezhetik el! Magánszemélyek számára ajánljuk a reagens nélküli változat megrendelését. Az alábbi linken érhető el a termék:

Hasnyálmirigy funkciós gyorsteszt magánszemélyeknek

 

Leírás

Hasnyálmirigy funkciós gyorsteszt reagenssel (ScheBo® Pancreas Elastase 1 Quick)

 Ez a teszt a székletmintában található, hasnyálmirigy által termelt  elasztáz 1 enzim mennyiségét méri és  elégtelen vagy csökkent emésztőenzim termeléssel járó hasnyálmirigy betegségek diagnosztizálására használható. A pancreas elasztáz 1 (fehérjebontó enzim) az emésztőrendszeren sértetlenül halad keresztül, ennek köszönhetően lehetőség van a székletből történő fájdalommentes meghatározásra. A ScheBo®Pancreas Elastase 1 Quick Gyorsteszt egy vizuálisan értékelhető immunkromatográfiás eljárás a pancreas elastase 1(PE-1) székletmintában történő kimutatásához.   In-vitro vizsgálati eszköz. A reagenst is tartalmazó gyorsteszt professzionális használatra alkalmazható, egészségügyi szakszemélyzet használhatja. A reagens nélküli változat (laboratóriumba küldhető) gyorstesztet erre a https://beldaganatszures.hu/termekek/schebo-pancreas-elastase-1-hasnyamirigy-funkcios-szekletteszt/ linkre kattintva rendelhetik meg érdeklődő, egészségügyi intézményben dolgozó vásárlóink.

A teszt kiértékelésekor normál vagy csökkent (<200 µg/g) pancreas elasztáz 1 szint meghatározására van lehetőség a teszt használatával. Ha a teszt csökkent enzim mennyiséget mutat, exocrin pancreas insufficiencia (a hasnyálmirigy enzimkibocsájtó funkciójának csökkenése vagy elégtelensége) lehetőségére hívja fel a figyelmet.

Minőségbiztosítási okok miatt ezt a tesztet nem áll módunkban cserélni vagy visszavételezni a kiszállítás után. Kérjük, ezt vegyék figyelembe a megrendeléskor! 

Az ár 1 tesztre (mintavevő doboz + reagenses doboz) vonatkozik és 5% ÁFA-t tartalmaz!

 0197

További információk

Tömeg 0.1 kg

Ezek is érdekelhetik...