Hasnyálmirigy funkciós gyorsteszt (ScheBo® Pancreas Elastase 1 Quick székletteszt)

15300 Ft

Készleten

A ScheBo® Pancreas Elastase 1 Quick Hasnyálmirigy Funkciós gyorsteszt egy könnyen elvégezhető,  laborba küldhető, fájdalommentes székletteszt.  A teszt segítségével a páciensek beküldött székletmintájából lehetőség van pancreas elastase 1 (PE-1) kimutatására, ami a hasnyálmirigy enzimkibocsájtó funkciójára utal.

A teszt eredményét nem befolyásolja az elfogyasztott táplálék,  ezért a székletminta vétele előtt nincs szükség diétára. A ScheBo® Pancreas Elastase 1 Quick Gyorsteszt érzékenysége 92%,  a specifikussága 94%.

 

Leírás

Hasnyálmirigy funkciós gyorsteszt (ScheBo® Pancreas Elastase 1 Quick)

LABORBA KÜLDHETŐ VÁLTOZAT!

Otthoni mintavétel laboratóriumi lelet 5 munkanapon belül!

 Ez a teszt a székletmintában található, hasnyálmirigy által termelt  elasztáz 1 enzim mennyiségét méri és  elégtelen vagy csökkent emésztőenzim termeléssel járó hasnyálmirigy betegségek diagnosztizálására használható. A pancreas elasztáz 1 (fehérjebontó enzim) az emésztőrendszeren sértetlenül halad keresztül, ennek köszönhetően lehetőség van a székletből történő fájdalommentes meghatározásra. A ScheBo® Pancreas Elastase 1 Quick Gyorsteszt egy vizuálisan értékelhető immunkromatográfiás eljárás a pancreas elastase 1(PE-1) székletmintában történő kimutatásához.   In-vitro vizsgálati eszköz.

Egy másik változatú, reagenst is tartalmazó gyorstesztünk professzionális használatra alkalmazható, egészségügyi szakszemélyzet használhatja. A reagens változatú gyorstesztet erre a https://beldaganatszures.hu/termekek/schebo-pancreas-elastase-1-gyorsteszt-reagenssel/ linkre kattintva rendelhetik meg érdeklődő vásárlóink.

A teszt normál vagy csökkent (<200 µg/g) pancreas elasztáz 1 szint meghatározására képes . Ha a teszt csökkent PE1 mennyiséget mutat, az a hasnyálmirigy enzimkibocsájtó funkciójának csökkent vagy elégtelen működösének  lehetőségére hívja fel a figyelmet. (exocrin pancreas insufficiencia)

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A válaszboríték feladása csak magyarországi postahivatalokban lehetséges! Külföldről ne indítsanak laboratóriumunk felé válaszborítékot, mert a székletminta biztosan nem lesz vizsgálható a szállítás elhúzódása miatt. Jelezzük, hogy csak magyar postacímre áll módunkban leletet küldeni.

MINDEN ÉV DECEMBER 15. ÉS JANUÁR 5. KÖZÖTT SZABADSÁGOLÁSOK MIATT  AZ ENZIMSZINT MÉRÉSEK SZÜNETELNEK. KÉRJÜK, EKKOR NE KÜLDJENEK BE MINTÁT VIZSGÁLATRA!

Az ár 1 tesztre (mintavevő doboz + reagenses doboz) vonatkozik és 5% ÁFA-t tartalmaz!

0197

Gyártó: ScheBo Biotech AG/ Germany

További információk

Tömeg 0.1 kg

Ezek is érdekelhetik...