Enzimes béldaganatszűrő székletteszt (ScheBo® Tumor M2-PK™)

15000 Ft

Készleten

Enzimes béldaganatszűrő székletteszt – Otthoni mintavétel laboratóriumi lelettel

Kinek ajánlott a szűrés elvégzése?

  • minden 45 év feletti nőnek és férfinak
  • fiatalabb korban azoknak, akiknek a családjában előfordult vastagbéldaganat
  • dohányzóknak
  • túlsúlyosoknak
  • a rostszegény étrendet fogyasztóknak
  • a székletvérteszt kiegészítésére, annak kontrolálására szükség esetén

AKCIÓS VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG! Annak aki több tesztet szeretne egyszerre vásárolni:

A 4 db tesztet tartalmazó, akciós, családi tesztcsomagot kedvezményes áron szállítjuk: LINK

Az Enzimes béldaganatszűrés (Schebo® Tumor M2-PK™) egy modern, megbízható és fájdalommentes székletvizsgáló eljárás, melyet laikus pácienseknek is ajánlunk. Az eljárás segítségével a nem vérző daganatok is korai stádiumban szűrhetőek. 2004-ben, Németországban vezették be ezt a mára már közkedvelt és elfogadott diagnosztikai módszert a korai vastagbél és végbéldaganatok kiszűrésére. Magyarországon 2008-tól érhető el a módszer.

A vizsgálat elvi alapja: a daganatok anyagcseréje eltér a normális sejtek anyagcseréjétől, melynek egyik jele a bélben nagy mennyiségben termelődő tumor M2-PK nevű enzim. Ezt az enzimet a daganat bocsátja ki magából és az kiürül a széklettel. A laboratóriumban immunológiai eljárással kimutatható ez az enzim

Gyártók: , Cikkszám: SUN001 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Enzimes béldaganatszűrő székletteszt – Otthoni mintavétel laboratóriumi lelettel

Az Enzimes béldaganatszűrés® teljesítménye kiváló.  A béldaganatok lassú kialakulása miatt érdemes az Enzimes béldaganatszűrést évente megismételni. Az ismételt vizsgálatokkal a biztonság egyre növelhető.

Megrendelés esetén az ügyfél postai küldeményként kapja meg a teszt elvégzéséhez szükséges mintavételi egységcsomagot.

A teszt dobozán és a csomagolásban található tájékoztatóban is fel van tüntetve a székletminta beküldési határideje. Felhasználás előtt ezt a dátumot kérjük ellenőrizzék! Lejárt beküldési határidő esetén kérjük, hívja fel ügyfélszolgálatunkat, hogy tájékoztassuk a lehetőségeiről. Telefonszám: 06/30/865-7792

Mit tartalmaz egy enzimes béldaganatszűrő teszt egységcsomagja?

1 db mintavételi csövet, 1 db használati útmutatót, 1 db díjmentesen feladható, megcímzett postai borítékot (válaszboríték) a székletminta beküldéséhez, 1 db tájékoztatót a viszgálatról és 1 db “visszaküldendő” lapot, melyet kitöltés után a válaszborítékban kell a székletminta mellé elhelyezni és postázni.

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A válaszboríték feladása csak magyarországi postahivatalokban lehetséges! Külföldről ne indítsanak laboratóriumunk felé válaszborítékot, mert a székletminta biztosan nem lesz vizsgálható a szállítás elhúzódása miatt. Jelezzük, hogy csak magyar postacímre áll módunkban leletet küldeni és adatvédelem miatt elektronikus úton nem küldünk leletet,

MINDEN ÉV DECEMBER 15. ÉS JANUÁR 5. KÖZÖTT SZABADSÁGOLÁSOK MIATT AZ ENZIMSZINT MÉRÉSEK SZÜNETELNEK. KÉRJÜK, EKKOR NE KÜLDJENEK BE MINTÁT VIZSGÁLATRA!

Az egész folyamat során a forgalmazó az adatvédelmi szabályok betartásával jár el.

Mikor nem alkalmazható ez a vizsgálat?

Híg, hasmenéses széklet nem alkalmas vizsgálatra! A belek gyulladásos betegségei, például colitis ulcerosa, Crohn betegség vagy bármilyen más hasmenéses betegség esetén a teszt pozitív eredményt adhat.  Ilyen betegségek fennállása esetén a teszt elvégzését nem ajánljuk.

Mi a teendő, ha emelkedett enzimszint eredményt kap a páciens (pozitív lelet)?

Ebben az esetben jelentős esélye van annak, hogy a vizsgált személy vastagbél, végbél szakaszán jóindulatú, vagy – kisebb valószínűséggel – rosszindulatú daganat van jelen. Pozitív leletet ad a belek gyulladásos állapota is. A jóindulatú daganatokat (polypokat) is diagnosztizálni kell, mert legtöbbször ezek válnak évek alatt rákos daganattá. Az ilyen lelettel mindenképpen szükséges a háziorvost, kezelőorvost felkeresni, mert az emelkedett enzimszint okát fel kell tárni.  Ebben az esetben vastagbéltükrözés vizsgálat elvégzése szükséges.

A kombinált, 2 az 1-ben enzimes béldaganatszűrő gyorsteszt esetében a Tumor M2-PK enzimszint mellett a székletben található rejtett vér (Hb) ellenőrzésére is van lehetőség. (Professzionális felhasználásra)

Az ár 1 db vizsgálatra vonatkozik. ÁFA-tartalom: 5%.

 0197

 

További információk

Tömeg 0.1 kg

Ezek is érdekelhetik...